Havregryn- och kesofrallor
Havregryn- och kesofrallor är ett superbra alternativ för vitt bröd. Keso och ägg bidrar med protein och nyttiga fetter och havregrynen bidrar med massor av fullkorn, vitaminer och mineraler. Ett bröd som du kan äta med gott samvete helt enkelt!
Havregryn- och kesofrallor – Ingredienser för 3 frallor:
- 90 g keso mini
- 80 g mixade fiberhavregryn
- 2 ägg
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk brödkrydda (Valfritt)
- salt
Tillagning:
- Mixa havregrynen till ett mjöl.
- Blanda ihop alla ingredienser till en smet och klicka ut 3 klickar på en plåt.
- Grädda i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
- Servera med valfritt tillbehör. Till exempel philadelphiaost, mager ost och låg kalori sylt.
Näringsinnehåll per fralla:
Nutrient | Innehåll | Antal P |
---|---|---|
Protein | 11 gram | 0,5 P |
Kolhydrater | 16 gram | 0,5 P |
Fett | 6 gram | 0,5 P |