Proteinrik ”risifrutti”
Det här är ett svårslaget mellanmål, kvällsmål eller frukost. Mättande, mycket protein och en dans för smaklökarna som går att variera genom olika toppings.
Risifrutti – Ingredienser för 1 portion:
- 85 g vaniljkvarg
- 85 g keso supermini
Valfritt:
- Sötströ
- Vanilipulver
- Bittermandelarom (rekommenderas starkt)
Tillagning:
- Blanda ihop keso och kvarg och smaksätt med valfri smaksättning.
- Toppa med det du tycker är gott!
På bilden består toppingen av:
Hemmagjord äppelmos utan tillsatt socker
Hallon
Müsli med russin och hasselnötter (25g 1P kolhydrater)
Mandel och hasselnötssmör (15g 1P fett)
Näringsinnehåll per portion, exklusive topping:
Nutrient | Innehåll | Antal P |
---|---|---|
Protein | 20 gram | 1 P |
Kolhydrater | 6 gram | 0 P |
Fett | o gram | 0 P |